Ei kyllä oikeen friskannut mennyt viikonloppu. Uusi viikko alkoi niska ja pääkipuisena, ja edelleen nokka tirsuttaen jne, joten flunssanpoikasta tässä tarjolla hyvinkin kaiken muun lisäksi. Aamulla oli vain pari astetta lämpöä, joka kävi ikävästi vanhuksen luihin ja ytimiin,ja laittoi miettimään, kuinka sitä taas talvesta selviää???? 

Perjantaina ohjelmassa oli laittaa pari ipanaa bussiin matkustamaan isälleen. Yksi ipana olisi vietävä leirikuljetukselle ja yksi kaverin synttäreille- samaa aikaan. No ensimäisen kohdalla ilmeni seuraavanlainen ongelma. Koulu päättyi klo 12, ja kun herra muurahaispeppua ei näkynyt vielä klo 14,aloimme tulla levottomiksi. Klo 15 olimme jo autolla liikenteessä ja soittelin opettajalle että saisiko sitä yhteystietolappua, johon olimme rustanneet vanhempainillassa yhteystietomme. 

Mies soitteli ja minä laitoin tekstaria perään jos ei vastattu. Entiset, siis jo ennestään olevat numerot haravoitiin läpi tietenkin. Sitten saimme tietoa kenen kanssa Muurahaispeppu on koulusta lähtenyt, ja myös tämän vanhempien numerot. Tietenkään kukaan ei edelleenkään vastannut, mutta viimeisenä oljenkortena kokeilin osoitehakua Fonectalla, ja onneksi löytyi.Eikun oven taakse mukulaa etsimään.

Olin raivoissani pakannut leirikamppeet valmiiksi. Aikataulu oli todettu sellaiseksi, että 17.30 mennessä olisi lähdettävä että ehtii leiribussiin, ja mikäli löytyy tämän jälkeen, hänet olisi kuskattu kylmästi isälleen muiden sisarusten perässä. Klo 17 mies oli kerrostalon alaovella summeria soitamassa, ja sieltä se kakara sitten löytyi!!! Voi hyvänen nääs kun ei muuta kuin kiiruulla kotiin,kassi mukaan ja menoksi. Ipanan isä oli hakenut hänet jo aiemmin, ja toimitti synttäreille. Onneksi tämä delegointi onnistuu hänen kanssa yllättävän hyvin!!!!

Eihän se leiribussille ehtiminenkään ihan putkeen mennyt. Rautatieaseman ohi oli kauhea ruuhka, matkaa asemalle olisi ollut varmaan alle 50m, mutta tällä matkalla seisoimme jo kolmansissa valoissa. Kello oli 5 vaille, sanoin miehelle, että jos me ei nyt päästä näistä valoista, niin te hyppäätte ulos ja otatte kassin ja kirmaatte asemalle. Niinhän siinä lopulta sitten kävikin, mutta ehti, ja se oli pääasia.

Olimme kuitenkin niin ylistressissä monen tunnin jännityksestä, että suunnittelemamme Ikean reissu jäi. Menimme kaupan kautta kotiin makaamaan, ja muru oli niin poikki ja päänsärkyinen, että oikaisi selkäänsä lattialla ja siihen nukahti. 

Lauantaina sitten uudella tarmolla liikenteeseen. Ollaan hehkuteltu jo varmaan 2 taikka 3 vapaata viikonloppua, että käydään syömässä jossain, mutta aina ollut jotain ihme säätöä eikä se ole onistunut. Nyt kun lähdimme lauantaina liikkeelle, vein murun ensin tekemään vähän töitä, ja odottelin häntä autossa, kuunnellen Maria Veitolan äänikirjaa. Sitten totesimme, että nälkähän tässä jo on, ja viimein pääsimme syömään! Verkkokauppa, hakemaan esikoiseni kyytiin ja sitten viimein Ikea!!! Ikeassa kaapin tilaaminen oli näppärää, saimme listan kouraan mitä mistäkin löytyy, ja sitten päätettiinkin istahtaa ensin kaffeelle, ennen alakertaan sukeltamista. 

Löytyi hyvin juttuja alhaaltakin, ja pohdittiin päämme puhki säilytyslaatikoita!Että sekin voi olla niin vaikeaa joskus :) Hyvillä mielin päästiin Ikeastakin pois, lainattiin kärryä jolla tuotiin kamat kotiin,ja minä sitten ajelutin sen takaisinkin, varsinainen peräkärry- proffessional-kuski kun oon ;) 

Kaapin kasaaminen oli kyllä omanlaisensa urakka, kaapin korkeus kun oli korkein PAX-malli eli 236cm... mutta siitä tuli kyllä upee!! Peiliovet jotka jo viikolla haettiin käytettyinä, kruunasi kyllä koko setin! Yksi hylly vielä lisää ja pitänee miettii millaiset vetimet tarvisi oviin... Sitten olisi se projekti valmis, ja voisin siirtyä arpomaan tuleeko auto vaiko kylppäri ensin....huuh. Koko ajan jotain. 

Sunnuntaina oli sitten treffit Pirkanmaan Uusperheellisten kanssa Niihaman majalla. Makkaraa ja tikkupullaa.Oli oikeen kiva käynti siellä,mutta sain savusta pään kipeeksi ja ilmeisesti niskaan kylpää, koska nyt on niska ja hartiat jumissa. Yhyy.Mutta joo,uusi viikko, uudet lennot!!!! Inkivääriteetä kuusenkerkkäsiirapilla flunssan karkoitukseen!