Voi että mä tykkään näistä oloista, kun mun "luontaiset lääkkeet" eli kehon oman hormonit ovat näin hyvässä synkassa ja antavat mun olla rauhallinen ja onnellinen. Saan lienee tarpeeksi oksitosiiniakin rakastavasta parisuhteesta, hyvä hyvä. On niin paljon helpompi toimia ja olla, kun on perusvire hyvä, tyytyväinen ja onnellinen.Toista se on sitten taas kun ne pirun PMS-oireet iskee tiskiin,huh. Silloin ei ole kellään enää kivaa.

Eilisestä muodostuikin varsinainen vauhtipäivä.Aamupäivällä vietin pari tuntia ystävän luona höpötellen ja vauvaa ihastellen, sitten pitikin jo kiitää viemään Ipanaa kerhoon ja kohdata jäätävä pettymys, koska meillä ei ollutkaan fillaria mukana!! Joku oli unohtanut sanoa minulle, että oman fiken olisi voinut ottaa mukaan. No pettymyksestä huolimatta kerho oli kai sujunut ihan kivasti,ja kivaa oli Ipanasta kun iskä haki ja vei mukanaan illaksi. Minä sen sijaan ajelin tapaamaan meidän perhetyöntekijöitä Oksa-ravintolaan Prismalle, ja siinä turistessa vierähtikin samainen kaksi tuntia...

Murun kanssa treffit Prismalla kolmelta ja tehtävänä kauppareissu, joka sujuikin yllättävän sutjakasti vaikkei kummallakaan ollut kauppalappua edes luurissa. Kauppakassit sentäs oli, ja autoon nostellessa muru tuumi että ihmeen keveitä kasseja. Joo,kerrankin näin. Kotiin tultua täältä oli kadonnut lapset, joten ruokaa tarjottiin tyhjälle kodille. Itse vetäydyin torkkumaan aurinkoon kauppareissun jälkeen,vielä kun sitä aurinkoa olisi saatavilla- Sääennusteet kun povailivat aurinkokelien hetkeksi jäävään taa, ja onhan se nyt nahkan grillailulle suuri menetys.

Kauppareissulla kävin apteekista hakemassa Muurahaispepun lääkkeen kokeiluun. Concerta 18mg aloitetaan maanantaina. Eilen sitten juteltiin lääkkeestä, ja huomasin taas kerran miten eri lailla voi puhua asioista. Itsellä on usein sellainen halki-poikki-pinoon- tyyli, että tässä on faktat ja selitys kuinka toimitaan, ja että "hyvin se menee". Muksu oli kuitenkin melkolailla hädissään asiasta, joten onneksi mun supermieheni osasi taas jutella asiasta sillein hyvin omakohtaisten kokemusten ja oikeanlaisten esimerkkien avulla. Kyllä minuakin jännittää tuon lääkkeen alkaminen, mutta jos siitä nähdään lapselle hyötyä niin kouluaikana kuin kotioloissakin, niin pakkohan se on se apu lapselle antaa. Tiedostan kyllä että tämä ei välttämättä ole se ns.autuaaksi tekevä lääke, mutta toisaalta intuitioni kertoo tässä olevan sopivaa fibaa juuri meidän tarpeisiin. Mutta Voi Halleluja oikeasti miten sitä voi tuntea itsensä tolloksi kun ei kykene yhtään empaattisempaan lähestymistapaan tällaisessa asiassa lapselle.Ja puhuessani kuitenkin olin sitä mieltä että tämähän sujui ihan hyvin.... Minäkö sosiaalisesti lahjakas? Mikä vitsi!

Omassa lääkityksessä tulee nyt taukoa rautaan, kahden viikon päästä katsotaan onko varastoraudat nousseet kuin hyvin parin kuukauden takaisesta arvosta 5 ylöspäin. Hemoglobiini oli ainakin noussut kohisten, mutta sekin saattaa vaikuttaa onko hemppa katsottu enen vaiko jälkeen menkkojen (jotka siis niagaran luokkaa) 

Illalla alkoi kyllä pahasti pilkittää koska oli ollut niin tapahtumarikas päivä. Kertakaikkiaan meinasin urvahtaa sohvalle, ja kiitin onnea että Ipana oli isilässä ja iltatoimista pois, niin Muurahaispeppukin toimi paremmin. Ammattimaisen murun suorittaman jalkarasvauksen jälkeen hoipertelinkin jo petiin, oli aika sulkea ja laittaa päivä päätökseen pedin syleilyssä. Herätä aamulla perjantaihin,ja todeta että WAU, viikonloppu alkamaisillaan- tänään perjantaina kalenterissa ei mitään merkintöjä- kaikki lapset menossa iseilleen- lapsivapaa viikonloppu rakkaani kanssa. Päätettiin jopa, ettei puuhailla mitään töitä viikonloppuna,saas kahtoo kuin toimii :)

Ihanaa viikonloppua juuri Sulle!