näppärästi käyntiin.

9 ja 11veet tappeli liki veripäissään. Sen jälkeen sain itse haukut naamalleni. Kun neiti 11v lähti ovet paukkuen kouluun, oli hetki rauhallista. Ehdin juoda kahvia ja aamupalaa nappasta. Sitten herra Lavel-leijona Börje Wahlroos päätti antaa meille vähän säpinää sukkiin, ja kulki sulavasti ruokapöydällä ,jolla oli litrainen karahvi täynnä vettä. Tai oli. Sitten se vesi oli lattialla.

Kiireen vilkkaa hiisin painavaa pöytää repimään eri paikkaan, jotta matto joka pöydän alla oli, saataisi kuivamaan ja kuivata laminaatit siittä alta. Jumalaton remontti, ja vain sen takia, että kissa kulki sievästi pöydällä.

Nää on näitä kissaperheen iloja :D

Nyt on pöytä toisella puolen tupaa ja saa ollakkii, on vähän semmoinen kutina, jotta tässä voisi viikonlopun iloksi vaikka vaihtaa järjestystä koko tuvassa! Oisko hyvä idea????

Ensi viikolla olenkin kotoa pois,siellä kuntoutuksessa. Sen suhteen on nyt systeemit selvillä, joten sikäli hyvä. 

Huh huh,sitten piti käydäkin muutaman tunnin lennolla, Toipan viimeinen psykologiaika ja kuun lopussa tapaan sitten ryhmän ja kuulen mihin tulokseen ovat tulleet- vaiko tulleet mihinkään, onhan tätä muksua tutkittu ja ihmetelty aina eskarista alkaen, ja nyt ollaan sentään jo kolmosen lopussa. Niin että...

Yläkerran proggis oli yllättäen samassa jamassa kun lähtiessäkin, ihme juttu että kukaan kotitonttu ei ollut sitä loppuun saattanut. Alakerrassa piti hiukan riehua ja laittaa talvivaatteet laatikoihin ja kaivaa kevättä esiin. Minun kevättakkia ei löytynyt vieläkään, joten tarkoittanee etten tarvi sitä? Säilytystilan hienoinen puute tuo omaa haastetta kaikkeen, mutta kun minimoi kaiken säilytettävän roinan, niin tilatkin kai piisaa. Olen viimein oppinut pois heittämisen jalon taidon! Varastokin tyhjeni hyvin nopeasti ja meni kaupaksi kun ilmaiseksi antoi. Ja seuraavan kerran kun mennään varastoon tosi toimiin, niin sen saa varmaan ensimäistä kertaa koko elämäni aikana ikinä siihen kuntoon, että sieltä löytääkin jotain!! Ja tämä on aika huikeaa ;)

Jeps, nyt on ostettu kilo karkkia huomiselle. Kolmikko piipahtaa isilässä huomiseen ja sitten puuhaillaan loppu viikonloppu koko porukan voimin.

Hyvää viikonloppua kaikille!!