Tulin siihen tulokseen, ettei tästä oikeen koskaan valmista tule. Aina on jotain uutta juttua tulilla ja suunnitteilla, tai toisinaan, hyvinkin usein, vasta haaleana tietona takaraivossa, että jotakin pitäis niinku tehä.

Yhtä Projektia koko elämä. Siitäpä tämäkin tarina nyt alkaa.

Lasten kanssa.Koti.Työ.Elukat.Kaikki ihmissuhteet...

Niin, ne lapset. Ne teettää kyllä työtä enemmän kuin laki sallii. Tokkopa mitään ylärajaa kukaan viisas määrittänytkään, että tämän rajan kun saavuttaa, niin sitten ei tarvihe enää jaksaa, vaan saa vaikka karata. Karkumatka käynyt useaan otteeseen kyllä mielessä. Taikka loparit. Otan loparit täältä! Hauska ajatus. Sen suomalla hauskuutuksella ja kupillisella kahvia jaksaa taas hetken. Ja sitten kun ei enää jaksa, aina voi mennä saunaan itkemään.

Minulla on noin 15 vuoden historia kirjoittajana. Milloin mitäkin, mutta suurimmaksi osaksi kaikkea mikä omaa kuuppaa kuumottaa. Lisäksi "työjuttuja" ja runoja. Työnikin siis, kotiäitiyden lisäksi, on kirjoittaa ja avata näkymiä toisenlaiseen maailmaan. Niistä jutuista luulen kirjoittavani täällä myös,onhan ne iso osa minun jokapäiväistä elämää.

Mutta juu, projekteja pukkaa. Lempiprojektini on koko elämä. Haen tasapainoa kaikkeen mitä näen ja teen, jokaiseen suunnitelmaan koetan punoa harmonian sisään, niin että lopputulos on mahdollisimman sointuva niin henkisesti kuin fyysisestikin. Semmoinen antaa minulle hyvää energiaa jolla taas voi potkia kaikkia muita elämässä esiintyviä vastoinkäymisiä ja hankaluuksia vastaan, niin että kauhun tasapaino säilyy mahdollisimman täydellisenä ja kauniina.

Tervetuloa matkalleni mukaan!

21752469_10154856859142371_6548635794687021983_n